KANT 2021 foredrag – Jan van der Greef (NL)

Broen mellem det sete og det usete
Jan van der Greef (NL)

I sit foredrag deler hollandske Jan van der Greef sin lidenskabsdrevne søgen efter at fange naturens skønhed og forstå livet.

Hans personlige fotografiske rejse afspejles i billeder af vidunderlige steder og fantastiske dyr – men frem for alt billeder som en afspejling af fotografens indre jeg. En udforskning af dybe følelser, følelser af strømning, fred, tillid, lykke og enhed i livet.

Efter at have været fysisk udfordret af polio siden 4-årsalderen, har naturfotografering ledt ham til øjeblikke af forandring, lært at acceptere og gå ud over de grænser, vi har oplevet før, og åbnet en verden fyldt med fotografiske gaver fra naturen.

Billeder, der spænder fra figurativ til impressionistisk og abstrakt, der normalt ikke ses med det blotte øje.

En historie om hans lidenskab for livet.

Om Jan van der Greef

Dr. dr. Jan van der Greef (1952) er internationalt anerkendt som en innovativ videnskabsmand og som en lidenskabelig naturfotograf.

Skønheden i naturen har bragt ham til afsides steder over hele verden på trods af hans fysiske udfordring på grund af polio i en tidlig alder.

Gaven med at fange både oplevelsens følelser og naturens essens er hans signatur i fotografering.

Hans fotografering er blevet tildelt flere priser i prestigefyldte internationale konkurrencer, og han har udgivet tre bøger ” Reflections of the Inner Self. Dreams and Visions of Nature ”(2014), ), Limitless life, the power of passion and imagination (2019) og Beyond Oneness, bridging the seen and unseen (2019).

Se mere på Jan van der Greef web her.

Foto: Jan van der Greef (NL)

Relateret

Leave a Reply