KANT 2021 foredrag – Steen Rasmussen (DK)

Søren Kirkegaard Roadshow – foredrag med Steen Rasmussen fra dansk film og tv’s ikoniske makkerpar Wikke & Rasmussen
Steen Rasmussen (DK). Foto: Kenneth Havgaard.

Makkerparret og ikonerne i dansk film- og tv-produktion Wikke & Rasmussen retter et kærligt, humoristisk og kritisk spot på danskerne og menneskeheden med fire årtiers produktioner for børn, unge, voksne, gamle og alle derimellem.

Siden starten af 80’erne har makkerparret Michael Wikke og Steen Rasmussen begejstret publikum i alle aldre med produktioner som: Sonny Soufflé Chok Show, Russian Pizza Blues, Tonny Toupé Show, Hannibal & Jerry, Flyvende Farmor og Julestjerner – og mange flere.

På KANT Festival 2021 viser Steen Rasmussen en af makkerparrets ældre produktioner; “Søren Kierkegaard Roadshow” og fortæller bl.a. om, hvordan man kommer fra idé, manuskript, instruktion og til præmiere.

Vi bliver i dette foredrag bragt ind under huden på Wikke & Rasmussens snørklede univers og får viden om, hvilke tanker der ligger bag de filmiske valg i parrets produktioner.

Wikke & Rasmussens seneste produktion er filmen Gooseboy, der har en gås i hovedrollen. Filmen har i 2020 vundet en Robert for årets børnefilm.

Se meget mere på wikkerasmussen.dk

Relateret

Leave a Reply