Workshop og foredrag med Michael Molter

Workshop med fotografen Michael Molter og foredrag med Michael Molter og Ib Thordal fra Fujifilm i Nationalpark Thy d. 17. september 2021.
Læs mere
Forventningens glæde

Forventningens glæde

En sand symfoni af spændende og inspirerende foredrag sammen med myriader af magiske og fascinerende fotos. Så er programmet for KANT Festival på plads og du kan begynde at glæde dig til...
Læs mere

Spændende fototur for unge naturfotografer

KANT Festivals årlige tur for unge naturfotografer i Danmarks største og smukkeste naturområde vender tilbage for fjerde år i træk.
Læs mere
Fujifilm

Nyt samarbejde omkring KANT Festival

Vi har i længere tid søgt nye samarbejdspartnere til KANT Festival. Derfor er det os en særlig stor glæde, at Fujifilm har valgt at bakke os op. Vi glæder os meget tilsamarbejdet, som helt sikkert vil kaste noget nyt og spændende af sig.
Læs mere

KANT 2021 foredrag – Jan van der Greef (NL)

I sit foredrag deler hollandske Jan van der Greef sin lidenskabsdrevne søgen efter at fange naturens skønhed og forstå livet.
Læs mere

KANT 2021 foredrag – Nanna Kreutzmann (DK)

Tag en dyb indånding og dyk med fotojournalist Nanna Kreutzmann ned under havets overflade.
Læs mere

KANT 2021 foredrag – Giulia Mangione (I)

Fotojournalist Giulia Mangione har fotograferet os. Danskerne. Med sit bogprojekt Halfway Mountain har hun skabt et visuelt essay af os, vores natur, vores adfærd, vores kuriositeter, vores besynderlighed og vores frigjorthed.
Læs mere

KANT 2021 foredrag – Steen Rasmussen (DK)

Makkerparret og ikonerne i dansk film- og tv-produktion Wikke & Rasmussen retter et kærligt, humoristisk og kritisk spot på danskerne og menneskeheden med fire årtiers produktioner for børn, unge, voksne, gamle og alle derimellem.
Læs mere

KANT Festival bliver født – fotofestival takker af

Den sidste fotofestival er vel overstået. Med et brag. Helt på toppen. Nu begynder et nyt kapitel. En ny æra. Nu er vi KANT – og vi er PÅ kanten.
Læs mere