Christian Als

Christian Als

Foredragsholder

Foredrag: Lørdag d. 1. oktober kl. 16:45

Fra krigsfotograf til bjergtagende natur
Få indblik i fotograf, explorer og filmskaber Christian Als store viden om at producere film og fotografi med resonans og eventyr. Tidligere i karrieren jagtede han krig og konflikt – nu fotograferer Christian Als smuk natur for at inspirere med sit arbejde. Han var en af sin generations bedste fotojournalister – profileret, prisvindende og følte sig hjemme i verdens brændpunkter. Indtil han kom desillusioneret hjem fra jordskælvet i Haiti og indså, at han havde mistet eventyret i sin jagt på det grimme og grufulde. I dag rejser Christian verden rundt for at forfølge æteriske billeder og fange historier, der giver et positivt fokus på vores planet. Gennem sociale medier og fotoworkshops rundt om i verden stræber Christian Als efter at dele sin vision om verdens vilde steder og inspirere folk til selv at udforske vores unikke planet.

Kort biografi:
Christian Als er frem for alt eventyrer i hjertet. Fotograf, explorer og filmskaber med speciale i landskabsfotografi, dronefotografi og forskellige filmformater. Så længe han kan huske, har han været tiltrukket af det store eventyr og episke landskaber.
Uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Christian har vundet mange internationale priser for sit fotografi. I 2012 valgte han at sige sin faste stilling på Berlingske op, for at blive selvstændig og fokusere mere på dokumentarfilmgenren.

© Christian Als