Mads Hagen

Mads Hagen

Foredragsholder og udstiller

Foredrag: Fredag d. 30. september kl. 19:30
Udstilling: Det Gamle Rådhus

Mads Hagen er 24 år og har arbejdet professionelt med naturfoto siden han var 19 år.

Mads forsøger først og fremmest i sine billeder at indkapsle den ro, han selv finder ved at være tilstede i naturen. Dette er hans gennemgående tema og hans store inspiration.

Ro skal der til, når han tålmodigt ventende sidder i sit flyde skjul og fuglene intet anende svømmer rundt lige foran ham. Mads er en mester i camouflage og det ses på hans billeder af især fugle hvor vi som beskuer ofte får lov at “være der” sammen med fuglene. En evne og en tålmodighed der er helt unik.

Mads Hagen vil i sit foredrag komme omkring det storslåede i det nære og det vilde i det velkendte. Han tror nemlig på, at den store naturoplevelse kan findes alle steder og ikke kun på klodens mest ufremkommelige egne.

De billeder, jeg selv er mest stolt af, er alle taget i mit lokalområde, og gang på gang er jeg blevet overrasket over, hvor lidt der egentlig skal til for at komme helt nært det vilde.” siger Mads Hagen og tilføjer “Jeg håber at kunne inspirere til at pege kameraet en ekstra gang mod de arter, vi ellers har en tendens til at gå forbi.

© Mads Hagen

Homepage