Skægmejse
Mikkel Jezequel og Kamilla Husted Bendtsen
Mikkel Jezequel og Kamilla Husted Bendtsen

Mikkel Jezequel & Kamilla Husted Bendtsen (DK)

Foredragsholdere

Naturen på tapetet
– et foredrag om naturfotografi og formidling af dansk natur

Natur – og landskabsfotograf Mikkel Jezequel og journalist Kamilla Husted Bendtsen fra Alopex Media brænder for at udbrede naturglæden og dele viden og forståelse for den danske natur.

I dette foredrag kommer du med bag kameraet, når fotografen arbejder i felten, og du bliver præsenteret for spændende dyr, planter og projekter, som de to har arbejdet med at “få på tapetet” i den danske medieverden. Hør også om samspillet mellem fotografi og journalistisk i arbejdet med naturformidling – og nyd ikke mindst en mængde skønne billeder fra den danske natur.

Om Alopex Media
Alopex Media ligger i Vestjylland tæt på hav og hede og drives af natur – og landskabsfotograf Mikkel Jezequel og journalist Kamilla Husted Bendtsen.

Firmaets mål er at dele egen naturglæde og skabe interesse for den spændende danske natur, som omgiver os til hverdag. Visionen er, at hvis man får et forhold til noget, så passer man måske bedre på det. Alopex Media leverer artikler og billeder til magasiner, holder foredrag og sælger naturbilleder på prints. I 2017 og 2018 stod firmaet bag to store udendørs udstillinger i centrum af Holstebro med fokus på den lokale natur, og 2018 udgav Mikkel Jezequel og Kamilla Husted Bendtsen bogen Vesterhavsbilleder – en hyldest til den smukke vestkyst.