Tak!
 
KANT Festival 2022 er forbi. Lyset er nu slukket i den gamle teatersal i Thisted Musikteater, og lyden af glade mennesker er forsvundet. Det blev endnu engang en forrygende festival med udstillinger, foredrag, verdens hyggeligste middag og det bedste publikum man kan tænke sig. 
 
Vi vil gerne sige varmt tak til alle jer der bidrog til at KANT Festival 2022 blev en succes. 
 
Varmt tak til vore sponsorer, både nye og gamle som trofast bidrager til, at det er muligt at afholde KANT Festival med danske og internationale udstillere og foredragsholdere – det er jer der er med til at sikre mangfoldigheden på KANT.
 
Varmt tak til dette års udstillere – det blev en forrygende udstilling i 3 etager, med mange forskellige udtryk, der alle modtog stor ros fra de besøgende.
 
Varmt tak til foredragsholdere – I leverede gode saglige – og underholdende foredrag akompagneret af alle jeres flotte fotos. Synd at I ikke selv kunne se hvor godt det tog sig ud nede fra salen, men det kunne vi heldigvis.
 
Også et varmt tak til alle de frivillige ildsjæle, der løser alt det praktiske både før og under KANT Festival.
 
Sidst men ikke mindst, varmt tak til et fantastisk engageret publikum, som år efter år støtter op om KANT Festival – I som altid møder op med et åbent sind til at se nye udstillinger og foredrag. Det er jer der skaber hyggen og den gode stemning – uden jer ville KANT Festival ikke være det samme.
 
Vi er allerede igang med planlægningen – så på gensyn på KANT Festival 2023. Vi tør godt love, at det endnu engang bliver et fuldspækket program med spændende fotografer fra ind- og udland.
 
Varmt velkommen i 2023.
 
KANT Festival 

Leave a Reply