Julie Skotte
Julie Skotte

Hjemmeside

Julie Skotte

Foredragsholder

Foredrag: 8. oktober 2023 kl. 11.15

Julie Skotte er en dansk naturfotograf og en ivrig friluftsentusiast, der henter inspiration til sine fotografier ved at udforske naturen og alle de spændende emner, der gemmer sig her. Til daglig arbejder Julie som software product manager.

Skønheden i naturen
Julie har en baggrund indenfor biologi, hvilket giver hende en unik forståelse for og påskønnelse af alt det, naturen har at byde på. Hun er kendt for sin evne til at fange skønheden i landskaber, undervandsverdenen og alt derimellem. Hendes fotografier viser alt fra små̊ detaljer og fantastiske farver til de store linjer i landskabet. Hun har en særlig passion for gopler, og mange af hendes fotografier viser disse fascinerende væsner.

Årets naturfotograf
Julie Skotte har modtaget anerkendelse for sit fotografiske virke, da hun bl.a. vandt titlen som Årets Danske Naturfotograf i 2012 og igen i 2022. Hun driver fotobloggen fotofabler.dk, hvor hun skriver om sine erfaringer og deler billeder med sit publikum. Hun har desuden skrevet artikler til flere internationale fotomagasiner.

© Julie Skotte