Merche Llobera
Merche Llobera

Merche Llobera

Foredragsholder

Under havets overflade – en verden af magi
Det bedste i livet er at rejse – så kom med. Merche Llobera inviterer os med på en ekstraordinær rejse, ind i havets rige. Her er objektivet vinduet til en fascinerende verden. Du kan møde de legesyge søløver, majestætiske hvaler, imponerende spækhuggere og den graciøse djævlerokke, der alle bebor det mytiske hav.
Merche Llobera deler kunsten, at fotografere under vand, så man når ind til sjælen, af disse fantastiske skabninger. Forbered dig på, at blive fanget af den fortryllende magi under havets overflade.

Fra passion til omtale og resultat
Merche Llobera har rejst verden rundt, både til lands og til vands og fotograferet vilde dyr. Merche Lloberas stil, er speciel og unik og har givet hende omtale i magasiner og priser i fotokonkurrencer verden over. Blandt andet Ocean
Photographer of the year, World photographic cup, Nature in focus, Siena Awards, Pano Awards, Montphoto og 35 Awards.

Et vigtigt budskab og hvordan flere kan sprede det
Merche Llobera arbejder for at udbrede det vigtige budskab om at bevare de vilde dyr og deres levesteder. Hun har været mentor i AFRISOS (African School of Storytelling) i Tanzania i “Wildlife Photography” programmet: Her er målet, at hjælpe afrikanske fotografer til, at fortælle historien om deres kontinent.

Mother Magazine – at være kvindelig fotograf
Merche Llobera har, sammen med 14 andre kvindelige fotografer, deltaget i det første nummer af “Mother Magazine” Et non-profit magasin, med støtte fra Sony Europe, der giver kvindelige fotografer et stærkt talerør.